Hotel Nordurland

Adresse: Geislagata 7, 600 Akureyri
Område: Northern Iceland
Vis kort

Hotel | Dette hotel ligger midt i Akureyri og er derfor det perfekte udgangspunkt ift. at nyde byens kultur, restauranter og caféer. Med udsigt over fjorden og kun en times køretur til store seværdigheder som Mývatn, danner dette hotel den ideelle ramme om udflugter.

Enkelt men bekvemt hotel med udsigt over fjorden

Hotel Nordurland ligger idyllisk placeret ud til fjorden i Akureyri. Herfra har du ikke bare en flot udsigt over selve fjorden, men befinder dig samtidig i gåafstand til byens kulturtilbud, restauranter, caféer og shopping. Inden for en times bilkørsel er du desuden fremme ved mange af de store seværdigheder, som forbindes med denne del af Island.
Hotellet fordeler sig over 3 etager og har egen bar. Inden for en gåtur på 5 minutter ligger søsterhotellet med Múlaberg Bistro & Bar, hvor I som gæster på Hotel Nordurland får rabat på menukortet. Hotellet har en rolig og afslappet atmosfære og et imødekommende personale. Indretningen rummer stemningsfulde detaljer i træ, der leder tankerne hen på en hyggelige fjeldhytte.


Værd at vide om hotellet
● Afstand til Akureyri Lufthavn: 3,4 km.
● Gratis wi-fi på hele hotellet.
● Flersproget personale.
● Morgenmad er inkluderet i prisen.
● Kæledyr er ikke tilladt.
● Gratis parkering (begrænset).


Lyse, indbydende værelser
Værelserne på Hotel Nordurland er lyse, rolige og komfortable. Værelserne har flisebelagt badeværelse, opholdsområde og komfortable senge. Med den friske atlanterhavsluft lige uden for vinduet er alle forudsætninger for en god nats søvn i den grad til stede på dette hotel.

Alle værelser har
● Gratis wi-fi.
● Fladskærms-TV.
● Kaffemaskine.
● Badeværelse.
● Skrivebord.

Vuderinger

Faciliteter og services

Generelle faciliteter
Antal etager: 2 Antal værelser: 41 Antal barer 1 Bagage opbevaring Mødelokaler Trådløst netværk 24 timers check-in Boks til værdigenstande
Spis og drik på stedet
Bar

Politikker

Check in (tidligst)
14:00
Check ut (senest)
12:00
Build: 01-09-2024 19:19:13, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-2456.cbischannel-32450.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails