Hotel Katla

Adresse: Höfðabrekka, 871 Vík
Område: Södra Island
Vis kort
Karakter: 71% 5 af 7 Anbefal (1 Vurdering)

Hotel | Dette hotel ligger på den sydlige del af Island omkring 5 kilometer fra Vík i Mýrdal. Glæd dig til rummelige værelser og en fantastisk udsigt over gletsjeren Mýrdalsjökull. Her bor du i underskønne omgivelser tæt på en lang række seværdigheder.

Klassisk hotel i underskønne omgivelser
Hotel Katla ligger midt i et underskønt naturlandskab og danner dermed optimale rammer om spændende udflugter til øens sydlige del. Hotellet er ligeledes et godt valg på ture langs Island ringvej. Hotellet ligger 5 kilometer fra Vík i Mýrdal og ca. 2,5 time i bil fra Reykjavík, og umiddelbart uden for hotellet venter gletsjere, fjelde og sorte lavastrande på at blive udforsket. Fra Hotel Katla er der ikke langt til diverse spændende seværdigheder og aktiviteter. Du kan f.eks. besøge Reynisfjaras sorte sandstrand, de berømte Dyrhólaeys fugleklipper, Skógafoss vandfald, Mýrdalsjökull, Vatnajökulls Nationalpark eller hvad med golfbanen i Vík?

Fra hotellet har du en fantastisk udsigt, som komplementeres perfekt af hotellets unikke wellnesstilbud – glæd dig til at slappe af i den geotermiske udendørspool, de geotermiske vildmarksbade og den geotermiske sauna! Når I har fået nok geotermisk wellness, kan I stille sulten i restauranten, der er berømt for sin kvalitetsbuffet og sit høje serviceniveau.

Værd at vide om hotellet
● Afstand til Reykjavik: 192 km.
● Gratis wi-fi på hele hotellet.
● Flersproget personale.
● Gratis parkering.
● Morgenmad er inkluderet.
● Kæledyr må ikke medbringes.

Rummelige værelser med god udsigt
Værelserne på Hotel Katla er rummelige og har eget badeværelse, skrivebord og fladskærms-TV. Indretningen varierer fra fyrretræsbeklædte vægge, korkgulv og hyggelige 70’er vibes i standardværelserne til minimalistisk skandinavisk design i Deluxe-værelserne og suiterne.

Alle værelser har
● Gratis wi-fi.
● Fladskærms-TV.
● Badeværelse med brusebad.
● Hårtørrer.
● Adgang til pool, sauna og fitnesscenter.

Restaurant Gym

”Fint ställe, ligger rätt ensligt i fina omgivningar. Känslan är just ”extrafin fjällstation”. Bil är nödvändig för att nå ställen för vandringar och utflykter.”

Anbefalet af Björn
Sverige Sverige (to 26 maj 2022)

Karakter 71%

(5 af 7 Anbefal)
Total oplevelse 3,7 af 5
Standarden på hotellet/værelset 3,7 af 5
Faciliteter ( køkken, bad osv.) 3,7 af 5
Rengøring 4,1 af 5
Prisvært 3,7 af 5
Service 4 af 5
Morgenmad 3,9 af 5

Faciliteter og services

Generelle faciliteter
Antal etager: 2 Antal værelser: 103 Antal barer 1 Sauna Elevator Trådløst netværk
Bygningsoplysninger
2016 1989
Spis og drik på stedet
Bar Restaurant
Fritidsfaciliteter
Gym

Politikker

Check in (tidligst)
2:00 PM
Check ut (senest)
12:00 PM
Build: 01-09-2024 19:19:13, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-2456.cbischannel-32450.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails